VEZOS - Διαγραμμιστικά Μηχανήματα Διπλού Χρώματος

Η σωστή εφαρμογή διπλού χρώματος στον αεροδιάδρομο είναι απαραίτητη για την ασφαλή λειτουργία των αεροσκαφών. Οι διαγραμμίσεις χρησιμοποιούνται από τους πιλότους για να προσανατολιστούν και να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις κατά τις απογειώσεις και τις προσγειώσεις. Η VEZOS σχεδιάζει και κατασκευάζει μια πλήρη σειρά από χειροκίνητα και αυτοκινούμενα διαγραμμιστικά, κιτ με τοποθέτηση σε φορτηγό και φορτηγά διαγράμμισης ειδικά για εφαρμογές διπλού χρώματος.
 
Το PROSTRIPE 300 SP DC είναι ένα αυτοκινούμενο διαγραμμιστικό με δύο αντλίες βαφής HYDREX, αργής παλινδρόμησης, ιδανικές για εφαρμογές διπλού χρώματος σε τοπικές οδούς, διασταυρώσεις, χώρους στάθμευσεις κ.α.
Το PROSTRIPE 300 SP DC είναι ένα αυτοκινούμενο διαγραμμιστικό με δύο αντλίες βαφής HYDREX, αργής παλινδρόμησης, ιδανικές για εφαρμογές διπλού χρώματος σε τοπικές οδούς, διασταυρώσεις, χώρους στάθμευσεις κ.α. To σύστημα περιλαμβάνει έναν διπλό κάδο χρώματος για 2 χρώματα βαφής και έναν κάδο υαλοσφαιριδίων με σύστημα υποβοηθούμενης δόνησης.
Το υδραυλικό διαγραμμιστικό σύστημα PROSTRIPE 400 SP καλύπτει όλες τις ανάγκες των εργολάβων διαγράμμισης με ένα μηχάνημα! Επιλεκτικό σύστημα κίνησης στο μπροστινό τροχό, αυτοκινούμενη και πλήρως αυτόματη λειτουργία για κάθε εφαρμογή διαγράμμισης. Προσαρμόστε το κάθισμα FLIPDRIVE και επωφεληθείτε από τη μέθοδο διπλής οδήγησης! Αποδεδειγμένα η καλύτερη πανοραμική ορατότητα διαγράμμισης στην αγορά, ακόμη και με τον κάδο υαλοσφαιριδίων στη θέση του!
Το σύστημα διαγράμμισης RM 2.5 θεωρείται μια από τις πιο καινοτόμες λύσεις στον χώρο της οδοσήμανσης. Τοποθετείται σε οποιοδήποτε όχημα της επιλογής σας και συμπεριλαμβάνει αναδιπλώμενο βραχίoνα, αυτόματα πιστόλια βαφής, κάδο υαλοσφαιριδίων, υπολογιστή μοτίβου γραμμής, HD κάμερα και μόνιτορ.
HYDREX 70 Υδραυλική Αντλία
 
Μήκος διαδρομής 75mm, ιδανική για διαγραμμιστικά συστήματα με δυνατότητα λειτουργίας πολλαπλών πιστολιών βαφής. Κατασκευή βαρέως τύπου, 
σχεδιασμός αυξημένης αντοχής, υψηλή ισχύ αναρρόφησης.
‣ Πίεση εισόδου υλικού: 150 bar / 2175 psi
‣ 
Πίεση εξόδου υλικού: 273 bar / 3960 psi
‣ 
Παροχή υλικού (μέγ.): 9.5 lit/m – 2.5 gal/m
 
Το σύστημα διαγράμμισης RM 5.0 προσφέρει στους εργολάβους υψηλή παραγωγικότητα, σταθερή και ακριβής διαγράμμιση. H πλήρης διάταξη του συστήματος προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε φορτηγό, καθώς κατέχει ένα πλαίσιο που εμπεριέχει το υδραυλικό σύστημα, αντλίες βαφής, μηχανή HONDA και αεροσυμπιεστή. Ο βραχίονας, η βάση και η δοκός αναδιπλώνονται στο όχημα για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.
Το διαγραμμιστικό σύστημα RM 10.0 με τη μέγιστη δύναμη & παραγωγή του, εξοπλισμένο με κινητήρα HONDA 26.5 HP και διπλές αντλίες HYDREX 230, είναι η κατάλληλη λύση για τον πιο απαιτητικό εργολάβο διαγράμμισης. Με διπλό βραχίονα βαφής αλλά και ένα προηγμένο σύστημα κάμερας και υπολογιστή, όλη η διαδικασία διαγράμμισης γίνεται από ένα μόνο χρήστη απευθείας από την καμπίνα του οχήματος.
HYDREX 230 Υδραυλική Αντλία

Παροχή υλικού 19 λίτρα/λεπτό, με μήκος διαδρομής 140 mm. Βαρέως τύπου με πίεση εξόδου 220 bars. Ιδανικές για διαγραμμίσεις αυτοκινητοδρόμων, εθνικών οδών και αεροδρομίων.

‣ Πίεση εισόδου υλικού: 150 bar / 2175 psi
‣ 
Πίεση εξόδου υλικού: 220 bar / 3190 psi
‣ 
Παροχή υλικού (μέγ.): 19 lit/m – 5 gal/m
 
Κατάλογος Διαγραμμιστικών VEZOS
Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube