• Υδραυλικά Διαγραμμιστικά Μηχανήματα
    Έπαγγελματικός Εξοπλισμός Διαγράμμισης

 

line-marking-vezos

Χειροκίνητα | Αυτοκινούμενα | Οχήματα ROADMASTER


Γιατι να επιλεξω ενα VEZOS διαγραμμιστικο μηχανημα

Από διαγράμμιση πεζοδρομίων μέχρι αυτοκινητοδρόμων, η εταιρεία VEZOS καλύπτει όλο το εύρος εργασιών διαγράμμισης ανεξαρτήτως μεγέθους.Επιλέξτε ανάμεσα σε χειροκίνητα ή αυτοκινούμενα διαγραμμιστικά μηχανήματα ιδανικά για τοπικές οδούς, θέσεις πάρκινγκ, διασταυρώσεις κ.α ή μπορείτε να περιηγηθείτε στην σειρά RoadMaster που αφορά συστήματα διαγράμμισης μεγάλων οχημάτων. 

 
 

Κάθισμα Διπλής Οδήγησης 

Συνδέστε το κάθισμα διπλής οδήγησης Flipdrive με όλα τα αυτοκινούμενα μοντέλα χωρίς την χρήση εργαλείων εύκολα και γρήγορα.Επιλέξτε καθιστή ή όρθια στάση και κερδίστε την πανοραμική οπτική του δρόμου για την απαιτούμενη εργασία σας. Εκμεταλλευτείτε επίσης, τον κρυφό αποθηκευτικό χώρο του Flipdrive για την τοποθέτηση των εργαλείων σας.

Αναδιπλούμενο Σασί

Η VEZOS καινοτομεί προσφέροντας στους εργολάβους λύσεις για τα καθημερινά τους προβλήματα. Όλα τα υδραυλικά PROSTRIPE διαγραμμιστικά έχουν αναδιπλούμενο σασί διευκολύνοντας έτσι την μεταφορά και την αποθήκευσή τους. Τα διαγραμμιστικά VEZOS χωράνε σε όλα τα μικρά κοινού τύπου φορτηγάκια, αναδιπλώνοντας απλά το σασί. Η VEZOS τα σκέφτηκε όλα.ΧΩΡΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ!

Εφαρμογές Διαγράμμισης

Τα διαγραμμιστικά συστήματα VEZOS προσφέρουν υψηλή παραγωγικότητα και ακριβής άντληση καθόλη την διάρκεια της εργασίας. Η σειρά διαγραμμιστών συστημάτων της VEZOS καλύπτει μεγάλη ποικιλία εφαρμογών διαγράμμισης όπως τοπικές οδοί, θέσεις πάρκινγκ, διασταυρώσεις, γήπεδα κ.α

 

 

 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

 

walk-behind-line-stripers-478

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Τα χειροκίνητα διαγραμμιστικά μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με αργής παλινδρόμησης αντλία VEZOS, προσφέροντας ροή υλικού και διαγράμμιση με ακρίβεια για εργασίες που αφορούν: θέσεις πάρκινγκ, αθλητικά γήπεδα, συντηρήσεις δρόμων και τοπικές διαγραμμιστικές εργασίες.Τα υδραυλικά VEZOS PROSTRIPE μηχανήματα έχουν αναδιπλούμενο σασί για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.


 
self-propelled-linestripers

ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Τα αυτοκινούμενα διαγραμμιστικά μηχανήματα είναι ιδανικά για μικρούς και μεγάλους εργολάβους που αναζητούν σταθερό ρυθμό υλικού για την διαγράμμισή τους. Το μηχανοκίνητο διπλό υδραυλικό σύστημα επιτρέπει στους εργολάβους να οδηγήσουν το μηχάνημα με την πλατφόρμα vezos ή το κάθισμα διπλής οδήγησης flipdive της VEZOS “καθιστοί ή όρθιοι“ αυξάνοντας έτσι την ορατότητα της εργασίας σας.


 
line-striping-accessories

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ

Προσθέστε επιπλέον ανταλλακτικά στο διαγραμμιστικό σας μηχάνημα όπως δείκτες, πλατφόρμες οδήγησης, κάθισμα διαγράμμισης, δονούμενο κάδο υαλοσφαιριδίων, αυτόματα πιστόλια βαφής, κοντρόλ διαγράμμισης skipline...


 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Ο εξοπλισμός διαγράμμισης ROADMASTER προσφέρει στους εργολάβους υψηλή παραγωγικότητα, σταθερή και ακριβής διαγράμμιση. H πλήρης διάταξη του οχήματος προσαρμόζεται εύκολα καθώς κατέχει ένα πλαίσιο που εμπεριέχει ένα υδραυλικό σύστημα, αντλίες βαφής, μηχανή Honda και αεροσυμπιεστή. Ο βραχίονας, η βάση και η δοκός αναδιπλώνονται στο όχημα για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.


 
line-striping-kit-vezos123

ΚΙΤ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ RLINEPACK

Το Κιτ Διαγράμμισης R-LinePack είναι ειδικά σχεδιασμένο για εργολάβους που θέλουν να προσφέρουν μικρές διαγραμμιστικές εργασίες στους πελάτες τους χωρίς να αγοράσουν ένα επιπρόσθετο μηχάνημα. Απλά, εύκολα και γρήγορα συνδέστε το κιτ διαγράμμισης στο airless σπρέϋ βαφής σας και ξεκινήστε την εργασία σας.