• Μηχανήματα Βαφής & Στόκου Airless
    Υδραυλικά Airless
vezos-airless-machines

Ξεχάστε τα ηλεκτρονικά … δοκιμάστε τα υδραυλικά!


Γιατι να επιλεξω ενα VEZOS airless σπρεϋ βαφης

Η εταιρεία VEZOS ειδικεύεται στα υδραυλικά airless συστήματα βαφής. Συνήθως, ένα υδραυλικό σπρέϋ βαφής χρησιμοποιείται από μεγάλους εργολάβους που δουλεύουν παχύρευστα υλικά κάτω από υψηλές πιέσεις εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι οι μεγάλοι εργολάβοι παίρνουν ένα ανθεκτικό airless βαφής εξαιτίας των σκληρών συνθηκών στο περιβάλλον που δουλεύουν. Η VEZOS πιστεύει ότι όλοι οι εργολάβοι πρέπει να δέχονται την ίδια μεταχείριση, έτσι αναξάρτητα από το μέγεθος εργασίας που αναλαμβάνει ο κάθε εργολάβος, μπορεί να βρει το κατάλληλο airless βαφής. Από μικρά ηλεκτρικά σπρέϋ βαφής μέχρι ανθεκτικές αντλίες βαφής, η VEZOS έχει καλύψει όλες τις ανάγκες των εργολάβων.

 
 

Εφαρμογές μεσαίου τύπου 

Ανακαλύψτε τα μοναδικά υδραυλικά μεσαίου τύπου airless βαφής της VEZOS. Ιδανικά για μικρούς και μεγάλους εργολάβους για εσωτερικές και εξωτερικές εργασίες βαφής. Εξαιτίας της υδραυλικής τεχνολογίας των μηχανημάτων της VEZOS είναι πλέον εφικτό να κερδίσετε την μέγιστη απόδοση από ένα μικρό σπρέϋ βαφής.

Επαγγελματικές εφαρμογές βαφής

Το μέγεθος μετράει! Όχι άλλα μακριά και ογκώδη καρότσια! Η εταιρεία VEZOS με τα υδραυλικά airless μεσαίου και επαγγελματικού τύπου βαφής αλλάζει το παιχνίδι! Σχεδιασμένα για εύκολη μετακίνηση και μεταφορά στο χώρο εργασίας σας. Όλα τα σπρέϋ είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία ψύξης T.C.S και με αργής παλινδρόμησης αντλία εξασφαλίζοντας έτσι, υψηλή παραγωγικότητα και συνεχής άντληση.

Αποκλειστικές Καινοτομίες

Η εταιρεία VEZOS ξεχωρίζει στην αγορά για την κατασκευή υψηλής ποιότητας μηχανημάτων. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι πέρα από την ποιότητα των συστημάτων της, η VEZOS προσφέρει και οικονομικές λύσεις για τον τελικό χρήστη. Μπορείτε να δείτε το πρώτο διαγραμμιστικό κιτ της αγοράς RLINEPACK το οποίο προσαρμόζεται στο airless μηχάνημα βαφής και το μετατρέπει σε διαγραμμιστικό.

 

 

 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΒΑΦΗΣ AIRLESS

 

επαγγελματικα μηχανηματα βαφης στοκου airless paint sprayers

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΚΟΥ AIRLESS

Τα airless υδραυλικά σπρέϋ βαφής προσφέρουν σταθερή και συνεχής άντληση. Ιδανικά για στόκο, παχύρευστα υλικά, μονώσεις, στεγανοποιήσεις και για μεγάλες εμπορικές εργασίες βαφής. Προσαρμόστε το airless βαφής σας, από ηλεκτρικό σε βενζινοκίνητο - από αντλία απευθείας αναρρόφησης σε σωλήνα αναρρόφησης - από airless βαφής σε διαγραμμιστικό μηχάνημα (κιτ vezos).


 
μηχανηματα βαφης ηλεκτρικα airless paint sprayers

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ AIRLESS ΒΑΦΗΣ COMPACT ΜΕΓΕΘΟΥΣ

Ανακαλύψτε τα μοναδικά υδραυλικά airless βαφής 1hp από την εταιρεία VEZOS. Τα DURA LC airless βαφής προσφέρουν υδραυλική δύναμη σε μικρούς και μεγάλους εργολάβους. Ένα δυνατό σπρέϋ βαφής σχεδιασμένο ειδικά σε ένα compact πακέτο είναι η απόλυτη λύση για κάθε εργολάβο.


 
υδραυλικα μηχανηματα βαφης μεσαιου τυπου airless paint sprayers

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ AIRLESS ΒΑΦΗΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Τα υδραυλικά DURA HC airless βαφής είναι η κατάλληλη επιλογή για μεσαίες και μεγάλες εργασίες βαφής σε δύσκολες συνθήκες εργοταξίου. Τέρμα στα προβλήματα που προκαλούν τα airless με ηλεκτρονικές πλακέτες, όπως ακριβά service, μη επαρκή πίεση λειτουργίας και προβλήματα διακύμανσης ρεύματος στην οικοδομή.


 
διαγραμμιστικο κιτ line striping kit

ΚΙΤ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ RLINEPACK

Το Κιτ Διαγράμμισης R-LinePack είναι ειδικά σχεδιασμένο για εργολάβους που θέλουν να προσφέρουν μικρές διαγραμμιστικές εργασίες στους πελάτες τους χωρίς να αγοράσουν ένα επιπρόσθετο μηχάνημα. Απλά, εύκολα και γρήγορα συνδέστε το κιτ διαγράμμισης στο airless σπρέϋ βαφής σας και ξεκινήστε την εργασία σας.


 
ανταλλακτικα μηχανηματων βαφης airless spare parts

AIRLESS ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΒΑΦΗΣ

Η εταιρεία VEZOS προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα ανταλλακτικών βαφής όπως: σωλήνες βαφής κάθε τύπου, airless πιστόλια βαφής, αυτόματοι και μπεκ βαφής, ηλεκτροκινητήρες, ελαστικά κ.α