Διαγραμμιστικά VEZOS - Δίπλα σας σε κάθε διαγράμμιση

 
Δίπλα σας, σε κάθε διαγράμμιση...
 
Στόχος της εταιρείας VEZOS είναι να σχεδιάζει και να κατασκευάζει διαγραμμιστικά συστήματα που προσφέρουν προηγμένα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα που βοηθούν τους εργολάβους να επιτύχουν το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, απόδοσης και παραγωγικότητας στις καθημερινές εργασίες διαγράμμισης. Δείτε παρακάτω μερικές καινοτομίες που κάνουν τα διαγραμμιστικά VEZOS να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό:
Καινοτόμος Σχεδιασμός
Μοντέρνα σχεδίαση που ενσωματώνει εργονομικά χαρακτηριστικά για ευκολία στη χρήση και μέγιστη παραγωγικότητα. Χωρίς χαλαρά εξαρτήματα ή εργαλεία για να ανησυχείτε, με αποτέλεσμα ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας και συντήρησης, επιτρέποντας στους εργολάβους να επικεντρωθούν στην ολοκλήρωση των διαγραμμίσεων, γρήγορα και αποτελεσματικά.
 
Τεχνολογία Ψύξης T.C.S
Ένα μεγάλο υδραυλικό ψυγείο πλήρους ροής είναι εγκατεστημένο σε κάθε διαγραμμιστικό VEZOS, διασφαλίζοντας τη σωστή ροή και θερμοκρασία ολόκληρου του συστήματος. Σε αντίθεση με άλλα σχέδια στην αγορά, ολόκληρη η ροή υδραυλικού λαδιού VEZOS περνά από το υδραυλικό ψυγείο με την τεχνολογία VEZOS TCS, δίνοντας τη δυνατότητα στους χειριστές να διαγραμμίζουν συνεχόμενα για ώρες, κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη εργασίας.
 
Κονσόλα Φιλική προς τον χρήστη
Σχεδιασμένες φιλικά προς τον χρήστη, οι κονσόλες της VEZOS διευκολύνουν τους εργολάβους να προσαρμόσουν και να λειτουργήσουν εύκολα & ομαλά το μηχάνημα.
 
Κινητήρες Υψηλής Απόδοσης
Όλα τα διαγραμμιστικά VEZOS είναι εξοπλισμένα με κινητήρες HONDA/KOHLER υψηλής απόδοσης που παρέχουν αξιόπιστη και σταθερή ισχύ για κάθε εργασία διαγράμμισης.
 
Προσαρμοστικότητα
Σχεδιασμένα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών διαγράμμισης, από χώρους στάθμευσης, αεροδρόμια, τοπικές οδούς, αυτοκινητόδρομους κ.α.
 
Διασφάλιση Ποιότητας
Η VEZOS παίρνει σοβαρά υπόψη τη διασφάλιση ποιότητας και έχει εφαρμόσει αυστηρές διαδικασίες δοκιμών και ποιοτικού ελέγχου για να εξασφαλίσει το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και ανθεκτικότητας.
 
Τεχνική Υποστήριξη 24/7
Η δέσμευση της VEZOS στην ικανοποίηση των πελατών, αντικατοπτρίζεται στην αφοσιωμένη ομάδα υποστήριξης, η οποία είναι πάντα διαθέσιμη για να παρέχει βοήθεια και να απαντά σε ερωτήσεις.
 
Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.