Αυτοκινούμενο ή σε όχημα;

Αυτοκινούμενο ή σε όχημα;

Διαφορές διαγραμμιστικών συστημάτων
Δεν είστε σίγουροι για το τύπο του διαγραμμιστικού που είναι κατάλληλο για εσάς;

Ο κλάδος της διαγράμμισης εξελίσσεται καθημερινά, εξασφαλίζοντας νέες τεχνολογίες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις για τους εργολάβους. Ανάλογα με τις εργασίες σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα φορητό χειροκίνητο ή αυτοκινούμενο διαγραμμιστικό, ένα παλετοποιημένο διαγραμμιστικό σύστημα με τοποθέτηση σε φορτηγό/βαν ή ένα πλήρως προσαρμόσιμο στις αναγκές της εργασίας σας, διαγραμμιστικό φορτηγό. Ας ξεκινήσουμε συγκρίνοντας ένα φορητό αυτοκινούμενο διαγραμμιστικό με ένα σύστημα διαγράμμισης τοποθετημένο σε όχημα πόλης.

 

Διαγραμμιστικό με τοποθέτηση σε όχημα

Η σταθερότητα του οχήματος, η ταχύτητα, η χωρητικότητα των υλικών και η οπτική τεχνολογία κατα την διαγράμμιση είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα για την επιλογή ενός διαγραμμιστικού που τοποθετείται σε όχημα. Τα συστήματα είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και ρυθμίσεις. Το διαγραμμιστικό σύστημα VEZOS RM 2.5 έχει σχεδιαστεί ειδικά για εργολάβους που αναλαμβάνουν εργασίες διαγράμμισης όπως επαρχιακούς δρόμους, αεροδρόμια, μεγάλα εργοτάξια και άλλα έργα όπου ένα φορητό διαγραμμιστικό 3 τροχών δεν θα ήταν αρκετά αποτελεσματικό. Το κιτ περιλαμβάνει σύστημα υαλοσφαιρίδων υπό πίεση, υπολογιστή SKIPLINE, κιτ κάμερας με οθόνη HD, ανασυρόμενο-αναδιπλούμενο βραχίονα και σύστημα ψύξης TCS. Το κιτ μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας εύκολα σε ένα φορτηγό ή βαν, χωρίς καμία μετατροπή στο όχημα. 

Αυτοκινούμενου διαγραμμιστικό σύστημα

Τα αυτοκινούμενα διαγραμμιστικά είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και ρυθμίσεις, όπως χειροκίνητο ή αυτόματο, με αυτοκινούμενο σύστημα SP πάνω στο διαγραμμιστικό ή στο κάθισμα διαγράμμισης, με σύστημα υαλοσφαιριδίων βαρύτητας ή υπό πίεση, δεξαμενές βαφής διπλού ή τριπλού χρώματος και πολλές ακόμη επιλογές ανάλογα με τις καθημερινές ανάγκες της εργασίας σας. Αυτές οι φορητές μονάδες 3 τροχών είναι ιδανικές για διαγραμμίσεις μεγάλων χώρων στάθμευσης, τοπικών αστικών οδών και εμπορικών κέντρων. Συνδέστε το κάθισμα διαγράμμισης και επωφεληθείτε από την αυξημένη ταχύτητα διαγράμμισης, ειδικά όταν διαγραμμίζετε σε τοπικούς δρόμους. Η χωρητικότητα των δεξαμενών βαφής κυμαίνεται μεταξύ 60-115 λίτρα ανάλογα με το μοντέλο, επομένως η επαναπλήρωση υλικού είναι συχνή εάν αναλαμβάνετε μεγάλα έργα.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
 
Διαγραμμιστικό κιτ με τοποθέτηση σε φορτηγό VEZOS RM 2.5
Αυτοκινούμενο διαγραμμιστικό
VEZOS PROSTRIPE
Copyright © 2022 VEZOS, All rights reserved.

Τα email μας:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας:
www.vezosusa.com | www.vezos.gr | www.vezos.co.uk