Έτοιμο για διαγράμμιση, κατευθείαν από το κουτί!

Έτοιμο για διαγράμμιση, κατευθείαν από το κουτί!

Η παραλαβή του διαγραμμιστικού σας από τη VEZOS είναι μια εντελώς νέα εμπειρία! Κατανοούμε ότι είστε ενθουσιασμένοι που θα δοκιμάσετε το νέο σας διαγραμμιστικό, γι'αυτό και αφιερώνουμε χρόνο στο να προεγκαταστήσουμε ολόκληρο το σύστημα για εσάς! Το κλειδί είναι έτοιμο στην μίζα για να ξεκινήσετε αμέσως τη διαγράμμιση!
Η VEZOS εξάγει διαγραμμιστικά συστήματα σε όλο τον κόσμο, οπότε η ασφαλής μεταφορά είναι απαραίτητη. Τα αυτοκινούμενα διαγραμμιστικά σε συνδυασμό με το κάθισμα διαγράμμισης FLIPDRIVE είναι συσκευασμένα σε ένα παλετοποιημένο μεταλλικό κουτί, για εύκολη μεταφορά σε όλο τον κόσμο!
Ανάλογα με τις εργασίες διαγράμμισης που αναλαμβάνεται, το επιθυμητό μέγεθος οχήματος και το επενδυτικό σας κεφάλαιο, η VEZOS διαθέτει μια μεγάλη γκάμα διαγραμμιστικών κιτ και συστημάτων  που μπορούν να καλύψουν κάθε τύπο διαγράμμισης. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα χειροκίνητο ή ένα αυτοκινούμενο διαγραμμιστικό, ιδανικά για τοπικές διαγραμμίσεις πόλεων, χώρους στάθμευσης και διασταυρώσεις ή επιλέξτε τα διαγραμμιστικά κιτ που τοποθετούνται σε φορτηγό ή βαν. Η αποκλειστική ομάδα πωλήσεών της VEZOS μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο διαγραμμιστικό σύστημα για εσάς.
Το αυτοκινούμενο διαγραμμιστικό σύστημα PROSTRIPE 400 SP καλύπτει όλες τις ανάγκες των εργολάβων διαγράμμισης με ένα μηχάνημα! Πλήρως αυτόματη λειτουργία για κάθε εφαρμογή διαγράμμισης. Προσαρμόστε το κάθισμα FLIPDRIVE και επωφεληθείτε από τη μέθοδο διπλής οδήγησης! Αποδεδειγμένα η καλύτερη πανοραμική ορατότητα διαγράμμισης στην αγορά!
Χωρίς εργαλεία, αλλάξτε τη ρύθμιση του τιμονιού, από περιστροφικό μπροστινό ελεύθευρο τροχό σε τιμόνι οδήγησης. Χρησιμοποιήστε τον ελεύθερο τροχό σε στενά σημεία και αλλάξτε το σε τιμόνι όταν χρειάζεται ακρίβεια σε ευθείες ή ανοιχτές στροφές. Με έλεγχο ακτίνας και ένδειξη κλειδώματος, διπλές αντλίες HYDREX και δεξαμενή βαφής 115 λίτρων και διπλές εισόδους σωλήνων αναρρόφησης.
 
Δείτε το νέο μας κατάλογο!
Ζήτηση Πληροφοριών
 
Facebook Facebook
LinkedIn LinkedIn
Instagram Instagram
YouTube YouTube