Κατάλογος Διαγραμμιστικών μηχανημάτων VEZOS 2022-23

Τα πάντα γύρω από τη διαγράμμιση...

ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ | ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ | ΚΙΤ ΦΟΡΤΗΓΩΝ | ΑΠΟΞΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΩΝ
Ανάλογα με τις εργασίες διαγράμμισης, το επιθυμητό μέγεθος οχήματος και το κεφάλαιο σας, η VEZOS διαθέτει μια μεγάλη γκάμα διαγραμμιστικών κιτ και συστημάτων που μπορούν να καλύψουν κάθε τύπο διαγραμμιστικής εργασίας. Επιλέξτε ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτοκινούμενο διαγραμμιστικό, ιδανικά για τοπικές διαγραμμίσεις πόλεων, χώρους στάθμευσης, διασταυρώσεις, γήπεδα κ.α. ή επιλέξτε ένα συστήματα διαγράμμισης με τοποθέτηση σε φορτηγό, ιδανικά για διαγραμμίσεις αυτοκινητοδρόμων και εθνικών οδών.
Εύκολo στη λειτουργία και με χαμηλό κόστος συντήρησης, η σειρά χειροκίνητων διαγραμμιστικών PROSTRIPE WB προσφέρει υψηλή παραγωγή και ακριβείς διαγραμμίσεις για μια ευρεία σειρά εφαρμογών οδοσήμανσης όπως χώρους στάθμευσης, τοπικούς δρόμους πόλης, λιμάνια, διασταυρώσεις, γήπεδα κ.α. Εξοπλισμένο με αντλία αργής παλινδρόμισης VEZOS, προσφέρει ακριβή άντληση υλικού καθ'όλη τη διάρκεια της διαγράμμισης. Το πιστόλι βαφής airless μπορεί να αφαιρεθεί από τη βάση του, και να χρησιμοποιηθεί για σηματοδότηση με στένσιλ θέσεων ΑμεΑ, αρίθμηση θέσεων στάθμευσης, προειδοποιητικά σήματα κ.α.
Τα αυτοκινούμενα διαγραμμιστικά VEZOS PROSTRIPE SP εξασφαλίζουν σταθερό ρυθμό και ακριβή διαγράμμιση ακόμα και όταν διαγραμμίζετε χωρίς το κάθισμα FLIPDRIVE ή ακόμα και σε ανηφορικό οδόστρωμα, ανεξάρτητα απο το βάρος του μηχανήματος. Τα PROSTRIPE έχουν το αυτοκινούμενο σύστημα πάνω στο μηχάνημα και όχι στο κάθισμα, ακριβώς για αυτόν τον λόγο, επιτρέποντας στους εργολάβους να οδηγούν το διαγραμμιστικό αντί να το σπρώχνουν, ανεξάρτητα από το βάρος, την κλίση του δρόμου ή τη στενότητα του χώρου όπου γίνεται η διαγράμμιση.
Τα διαγραμμιστικά κιτ VEZOS RM προσφέρουν στους εργολάβους διαγράμμισης υψηλή παραγωγικότητα, σταθερές και ακριβείς διαγραμμίσεις. Ολόκληρο το σύστημα είναι πλήρως αναδιπλούμενο, με πλαισίο τύπο κουτιού που περιλαμβάνει το υδραυλικό σύστημα, αντλίες βαφής, κινητήρα HONDA  & αεροσυμπιεστή. Τα κιτ προσαρμόζονται στη καρότσα του φορτηγού με 4 βίδες και ο βραχίονας, το σύστημα στήριξης και η δοκός αναδιπλώνονται στο όχημα για εύκολη μεταφορά.
Τα μηχανήματα απόξεσης VEZOS έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν επαγγελματικό αποτέλεσμα στις καθημερινές σας εργασίες απόξεσης. Δυνατότητα εναλλασσόμενης κεφαλής από το πλάι του μηχανήματος, ιδανικά για επιφάνειες όπως τσιμένο, άσφαλτος (αφαίρεση διαγραμίσεων) και προετοιμασία δαπέδων. Ματσακόνια με χαμηλό κέντρο βάρους (Low Gravity) για τέλεια ισορροπία κατα την εργασία χωρίς ανεπιθύμητες ταλαντώσεις και σχεδιασμό ιδανικό για προετοιμασία δαπέδου/ισοπέδωση.
 
Δείτε τον κατάλογο
Πληροφορίες
Facebook Facebook
LinkedIn LinkedIn
Instagram Instagram
YouTube YouTube