Ας κάνουμε τη πόλη μας ομορφότερη...

 
 
Λεωφόρος Πανεπιστημίου:
Μπορούμε να ομορφύνουμε τη πόλη μας και να τη κάνουμε πιο ασφαλή.
 
Διαβάσεις πεζών, διαγραμμίσεις οδών, κατευθυντήριες σημάνσεις οδοστρώματος, βαφή κρασπέδων και στηθαίων, είναι ορισμένες εφαρμογές που μπορεί να κάνει ο ίδιος ο Δήμος αυτόνομα και με απρόσμενη ευκολία. 
 
Μπορούμε να προμηθεύσουμε τα κατάλληλα μηχανήματα και να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό του Δήμου ωστε η διαδικασία της διαγράμμισης να γίνει μια εύκολη και οικονομική διεργασία του Δήμου.

Οι δρόμοι μας μπορούν να γίνουν πιο καλαίσθητοι και ασφαλείς, αποτέλεσμα το οποίο εκλαμβάνεται από τους πολίτες με ευχαρίστηση και εκτίμηση προς τον Δήμο. 
 
Οι διαγραμμίσεις προσφέρουν σηµαντική βοήθεια στον οδηγό όπως και οι σωστές διαβάσεις πεζών συμβάλλουν καθοριστικά στη μείωση των ατυχημάτων. 
Είναι ευθύνη όλων μας να έχουμε ασφαλείς δρόμους, χωρίς τον κίνδυνο πιθανού ατυχήματος από διερχόμενο όχημα του οποίου ο οδηγός λόγο της κακής συντήρησης ή ακόμα και της έλλειψής της, δεν αναγνώρισε την οδική σήμανση.

Η εταιρία VEZOS είναι εδώ να σας δώσει τη λύση για κάθε εφαρμογή διαγράμμισης.

 
Τα χειροκίνητα διαγραμμιστικά μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με αργής παλινδρόμησης αντλία VEZOS, προσφέροντας διαγράμμιση με ακρίβεια για εργασίες που αφορούν: διαβάσεις πεζών, θέσεις πάρκινγκ, αθλητικά γήπεδα, συντηρήσεις δρόμων και τοπικές διαγραμμιστικές εργασίες.Τα υδραυλικά VEZOS PROSTRIPE μηχανήματα έχουν αναδιπλούμενο σασί για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.
Το σύστημα διαγράμμισης ROAD MASTER HD  είναι εξοπλισμένο με κινητήρα KOHLER 26.5 hp και διπλές αντλίες HYDREX HD, είναι η λύση για τον πιο απαιτητικό εργολάβο διαγράμμισης. Με διπλό βραχίονα βαφής αλλά και ένα προηγμένο σύστημα κάμερας και υπολογιστή, όλη η διαδικασία διαγράμμισης γίνεται από ένα μόνο χρήστη απευθείας από την καμπίνα του οχήματος.