Το Πρώτο Κιτ Διαγράμμισης * R-LinePack * - Αποκλειστική Καινοτομία Vezos

ΚΙΤ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ - VEZOS ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

 

line striping marking vezos rlpack

 

Η VEZOS σχεδίασε το πρώτο κιτ διαγράμμισης, επιτρέποντας σε εργολάβους να αναλαμβάνουν εργασίες διαγράμμισης σε πάρκινγκ, τοπικούς δρόμους, ποδηλατόδρομους, χωρίς την αγορά δεύτερου μηχανήματος.

Συνδέστε τo μηχάνημα βαφής και στόκου Runner Airless με το κιτ διαγράμμισης R-LinePack με μια απλή κίνηση. Με την χρήση του φρένου ασφαλίζετε εύκολα και γρήγορα  την σύνδεση του κιτ.

Συνδέστε το κιτ διαγράμμισης σε όλα τα airless μηχανήματα VEZOS.

Προσαρμόστε τις λαβές ψεκασμού και το  πιστόλι airless στην θήκη του και ασφαλίστε το μηχάνημα με το ειδικά σχεδιασμένο ποδόφρενο. Έτσι απλά, το υδραυλικό μηχάνημα βαφής έχει μετατραπεί σε διαγραμμιστικό μηχάνημα με την βοήθεια του R-line Pack  εξοικονομώντας  χρήματα στον χειριστή του.

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ!!!

 Δείτε το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=Y2d6LdM0OUA

 

Μεταμορφώστε την επιχείρησή σας  - Success Story

success stories vezos  r-linepack Vezos line marking 

 

Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας, προσφέρουμε λύσεις όταν εκείνοι νομίζουν πως έχουν φτάσει σε αδιέξοδο, και αυτή είναι η ανταμοιβή μας! Ο Κώστας είναι εργολάβος ελαιοχρωματιστής, με κύριο αντικείμενο τις βαφές κτηρίων. Όταν παρουσιαζόταν εργασία διαγράμμισης, συνεργαζόνταν με εξωτερικό συνεργείο, μέχρι που είδε τα καινοτόμα προϊόντα VEZOS. Η εργολαβία που είχε αναλάβει, συμπεριλάμβανε βαφή & διαγράμμιση σε ένα χώρο στάθμευσης εμπορικού κέντρου (600 τμ x 3 ορόφους).
Δεν ήθελε να χάσει το κέρδος που μπορούσε να αποφέρει στην επιχείρηση του με την εργασία διαγράμμισης, αλλά λόγω μη εμπειρίας, ανησυχούσε να επενδύσει σε ένα νέο υδραυλικό μηχάνημα διαγράμμισης.

Με το κιτ διαγράμμισης  R-LinePack, ο Κώστας κατάφερε να φέρει εις πέρας όλη την εργασία διαγράμμισης, σε χαμηλό κόστος και φυσικά χωρίς νέο εργαλείο.

Μετατρέποντας το airless μηχάνημα βαφής του σε διαγραμμιστικό, μετέτρεψε την εργασία του = μετέτρεψε το κέρδος του. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: Κιτ Διαγράμμισης R-LinePack