Η Εταιρεία


Η εταιρεία VEZOS δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1970, σχεδιάζοντας & κατασκευάζοντας αντλίες αέρος για την ναυτιλία και την βιομηχανία. Με το πέρασμα των χρόνων και υπό την δεύτερη γενιά διοίκησής της η VEZOS επέκτεινε την γραμμή παραγωγής της προσφέροντας καινοτόμες ιδέες για την βιομηχανία της βαφής κατασκευάζοντας υδραυλικά μηχανήματα βαφής κ στόκου καθώς και την βιομηχανία οδοσήμανσης κατασκευάζοντας υδραυλικά μηχανήματα διαγράμμισης.

Σήμερα, η VEZOS κατέχει ένα πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας λύσεις και οικονομικά αποδοτικά προϊόντα.

Το στίγμα της VEZOS εκτείνεται πέρα από τα προϊόντα της.

 

Το μότο της: "Σκέψου Διαφορετικά. Σκέψου Δυναμικά." - Δεν είναι απλά μια έξυπνη φράση αλλά η ειλικρίνεια της επωνυμίας.

Κάθε προϊόν που σχεδιάζεται ΠΡΕΠΕΙ να προσφέρει την διαφορετικότητα σε κάθε χρήστη,την καινοτομία και την οικονομική αποδοτικότητα στην βιομηχανία.

Η σχεδιαστική ομάδα της VEZOS έχει ένα σκόπο, να διαφέρει από τον ανταγωνισμό προσφέροντας λύσεις που θα ορίζουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα της επωνυμίας.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και δυναμικά μηχανήματα στην βιομηχανία.

V EZOS  "Σκέψου Διαφορετικά. Σκέψου Δυναμικά."

 

Καινοτομίες VEZOS

2006   To πρώτο Παγκοσμίως Τριβείο Τοίχου & Οροφής με σύστημα προσκόλλησης.

2007   Η VEZOS κερδίζει το γαλλικό παγκόσμιο βραβείο “Best Innovative Product of The Year”.

2014   Καινοτόμο τριβείο τοίχου & οροφής με πολλαπλή συναρμολόγηση –έως και 7 μέτρα ύψος εργασίας.

2015   Υδραυλικά Airless Σπρέυ Βαφής νέας γενιάς με τα εξής μοναδικά χαρακτηριστικά:

·         Μέγιστη πίεση λειτουργίας, στην κατηγορία του 260 bar.

·         Το πρώτο μηχάνημα με κατακόρυφη διάταξη και εργονομικό σχεδιασμό.

·         Μοναδική τεχνολογία ψύξης  T.C.S

2016   Η VEZOS παρουσιάζει την έννοια του μετασχηματισμού  “Transform Concept”  μετατρέποντας εφαρμογές με έξυπνα  εξαρτήματα.

2016   “Best Power To Weight Ratio Drywall Sander” το ελαφρύτερο  τριβείο 750 Watt στην αγορά.

2016   Transform Concept R-LinePack” καινοτόμο κιτ διαγράμμισης R-LinePack το οποίο μετατρέπει το μηχανήμα βαφής airless  σε μηχάνημα διαγράμμισης.

2017   “Υδραυλικά  Διαγραμμιστικά Συστήματα” με τα εξής χαρακτηριστικά :

·          FlipDrive, κάθισμα διπλής οδήγησης - “ Transform Concept

·          Κοντρόλ επιλογής γραμμής, εν κινήσει

·          Καινοτόμος ρύθμιση κίνησης

·          Αναδιπλούμενο σασί

·          Χειρόφρενο ασφαλιζόμενου δίσκου

·         XXL Εμπρόσθια ρόδα

2017   Η VEZOS συστήνει την πρώτη σειρά μηχανημάτων βαφής και στόκου Airless  “Υψηλής Παροχής Υλικού” .

2018   To πρώτο υδραυλικό σπρέϋ βαφής 1hp της αγοράς, "DURA LC" σειράς συστήνεται από την εταιρεία VEZOS.

2018   Η VEZOS μας συστήνει το νέο της brand, GEROMAC

Η σειρά μηχανημάτων της GEROMAC αποτελείται από δυνατά υδραυλικά airless μηχανήματα βαφής και στόκου, υδραυλικά μηχανήματα διαγράμμισης, αντλίες αέρος airless και ανταλλακτικά airless βαφής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: www.geromac.com 

 

 

“ Η εταιρεία ΒΕΖΟΣ και το μόττο μας, εστιάζει κυρίως στην καινοτομία των προιόντων μας, προσφέροντας έτσι στην αγορά, μια νέα λύση και ένα νέο είδος τεχνολογίας σε κάθε μας προιόν. Η καινοτομία στην αγορά, είναι ο στόχος μας. Αξιολογούμε και ερευνούμε τις ανάγκες των πελατών μας και σχεδιάζουμε μηχανήματα με νέες τεχνολογίες για την διευκόλυνση της εργασίας τους. Σκεφτόμαστε διαφορετικά απο τους ανταγωνιστές μας, έξω απο τα καθημερινά πλαίσια και το τυπικό και για τους λόγους αυτούς έχουμε καταφέρει, τις τελευταίες δεκαετίες, να αλλάξουμε την νοοτροπία της οικοδομικής αγοράς. Τρίβοντας επιφάνειες με συστήματα προσκόλλησης και εξωπραγματικά ύψη επιφανειών, συστήματα ψύξης και compact υδραυλικά συστήματα βαφής, είναι λίγες απο τις καινοτομίες VEZOS, που είμαστε περήφανοι να ονομάζουμε - δικές μας - καινοτομίες. Σκεφτόμαστε διαφορετικά, σκεφτόμαστε δυναμικά και κάθε προιόν που παρουσιάζουμε στην αγορά, γίνεται καθημερινός συνεργάτης του χειριστή ...”

- Δημήτρης Βέζος, Inventor

Επαγγελματικός | Υδραυλικός | Airless Εξοπλισμός


 

Μηχανήματα Οικοδομής - Ελαιοχρωματισμού

contructor-industry

Η εταιρεία VEZOS κατασκευάζει και εξάγει παγκοσμίως μια πλήρη σειρά υδραυλικών μηχανημάτων Airless βαφής & στόκου, διαγραμμιστικά κιτ, αντλίες υλικού υδραυλικές & αέρος, τριβεία λείανσης τοίχου & οροφής. Κάθε μηχάνημα είναι καινοτόμο, καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς και ξεχωρίζει στον ανταγωνισμό.

Δείτε Περισσότερα

Συστήματα Διαγράμμισης

line striping

Τα διαγραμμιστικά υδραυλικά μηχανήματα VEZOS αποτελούν μια νέα καινοτομία στην αγορά σήμανσης οδών. Χειροκίνητα & μηχανοκίνητα διαγραμμιστικά μηχανήματα με μοναδικό εργονομικό κάθισμα διπλής οδήγησης & ισχυρό κινητήρα Honda. Η εταιρεία VEZOS προσφέρει εγγύηση έως 6 έτη.

Δείτε Περισσότερα

Μηχανήματα Ναυτιλίας - Βιομηχανίας

marine-industrial

Η δραστηριοποίηση της εταιρείας VEZOS στον τομέα της ναυτιλίας & βιομηχανίας μετράει 47 χρόνια. Οι VEZOS αντλίες αέρος airless διαβεβαιώνουν την συνεχή & σταθερή ρόη υλικού κάτω από τη μεγαλύτερη πιέση λειτουργίας, καθώς και τα μηχανήματα προετοιμασίας επιφανειών, ματσακώνια αφαιρούν αποτελεσματικά την σκουριά.

Δείτε Περισσότερα