Print this page

VEZOS Μηχανήματα Διαγράμμισης και Απόξεσης

Μηχανήματα Διαγράμμισης & Απόξεσης

road-stripes-marking-vezos
 

Διαγραμμιστικά για οχήματα

ROADMASTER
Basic | STD | HD

                 Δείτε όλα τα μοντέλα μας εδώ
Διαγραμμιστικά Μηχανήματα

Το διαγραμμιστικό μηχάνημα ROADMASTER με τη μέγιστη δύναμη & παραγωγή του, εξοπλισμένο με 26.5 hp KOHLER κινητήρα και διπλές αντλίες HYDREX HD, είναι η κατάλληλη λύση για τον πιο απαιτητικό εργολάβο διαγράμμισης.

 

Με διπλό βραχίονα βαφής αλλά και ένα προηγμένο σύστημα κάμερας και υπολογιστή, όλη η διαδικασία διαγράμμισης γίνεται από ένα μόνο χρήστη απευθείας από την καμπίνα του οχήματος.

 
road-line-scarifying-machine

Δείτε όλα τα μοντέλα μας εδώ

Ματσακώνια & Αποξεστήρες Δρόμου
Όταν η εργασία είναι απαιτιτική, τα μηχανήματα VEZOS είναι λύση!

Ηλεκτρικά ή βενζινοκίνητα μηχανήματα απόξεσης με δυνατότητα εναλλάξιμης κεφαλήςαπό το πλάι του μηχανήματος, ιδανικά για επιφάνειες όπως τσιμέντο, άσφαλτος (αφαίρεση διαγραμμίσεων) καιπροετοιμασία δαπέδων και ευθυγράμμισης.

 

Ματσακώνια με χαμηλό κέντρο βάρους (Low Gravity) για τέλεια ισορροπημένη σταθερότητα κατα την εργασία χωρίς ανεπιθύμητες ταλαντώσεις και σχεδιασμό ιδανικό για βιομηχανική προετοιμασία δαπέδου.

 

Ναυτιλιακά ηλεκτρικά και βενζινοκίνητα συστήματα ματσακωνισμού καταστρωμάτων, εξοπλισμένα με αυτοσφιγούμενες κεφαλές (self-tightening drum cutters), με δυνατότητα ενναλλάξιμης κεφαλής, ιδανικά για όλους τους τύπους πλοίων και επιφανειών καταστρώματος χάλυβα.