ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

 

Η Vezos καινοτομεί... Το πρώτο υδραυλικό airless σπρέϋ βαφής 1hp

 


duralc-modul-1
Το πρώτο υδραυλικό airless σπρέϋ (compact μεγέθους)

Τα DURA LC airless σπρέϋ βαφής είναι τα πρώτα υδραυλικά airless μηχανήματα ενός ίππου στην αγορά. Η σειρά DURA LC περιέχει 9 μοντέλα καλύπτοντας μεγάλη ποικιλία από εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές ελαφρού τύπου.Η νέα αυτή τάση λειτουργεί με ηλεκτροκινητήρα 1-1.5 ίππους καθως και με την μαύρη αντλία VEZOS.

duralc-modul-2
Εξαιρετική παλινδρόμηση 2" – Αργή Παλινδρόμηση

Τα VEZOS DURA LC σπρέϋ ελαφρού τύπου προσφέρουν αργή παλινδρόμηση των 2’’ για αυξημένη αναρρόφηση, αναπτύσσοντας την καλύτερη ροή υλικού καθόλη την διάρκεια της εφαρμογής της βαφής. Τολμάς να το συγκρίνεις? Χωρίς ακριβά ηλεκτρονικά εξαρτήματα που μπορούν να χαλάσουν και να προκαλέσουν καθυστερήσεις στα έργα. 

 

Αποκλειστική καινοτομία VEZOS

Η νέα τάση, νέα καινοτομία, της Vezos είναι τα DURA LC! Ειδικά σχεδιασμένα για μεσαίου τύπου οικιακές εφαρμογές, η VEZOS παρουσιάζει στην βιομηχανία το πρώτο υδραυλικό 1hp airless σπρέϋ βαφής. Η VEZOS κατανοεί την υδραυλική λειτουργία καλύτερα από τον καθένα, έτσι το σχεδιαστικό τμήμα έκανε μια υπέρβαση συστήνοντάς μας το πρώτο υδραυλικό airless σπρέϋ 1hp σε compact μέγεθος.

duralc-modul-3
Υδραυλική Λειτουργία

Τα υδραυλικά airless σπρέϋ βαφής DURA της VEZOS χωρίζονται σε 2 κατηγορίες DURA LC & DURA HC. Τα DURA HC είναι ιδανικά για μεσαίους και μεγάλους εργολάβους που χρειάζονται κάτι περισσότερο από ένα κοινό σπρέϋ βαφής των 230 bar & 177 bar. Τα DURA LC φέρνουν την υδραυλική λειτουργία στους εργολάβους που αναλαμβάνουν εσωτερικές και εξωτερικές εργασίες βαφής ελαφρού τύπου.

duralc-modul-4

 

vezos-innovation-duralc
See Models:

 

 

dura-lc-image2

 

dura-lc-image3

 

Εσωτερικές Εφαρμογές ΒαφήςΕσωτερικές Εφαρμογές Βαφής

Εσωτερικές ελαφρού τύπου εμπορικές εφαρμογές βαφής, ανακαινήσεις & συντηρήσεις ιδιοκτησίας καλύπτουν ένα μεγάλο ποσοστό των εργασιών που εκτελούνται καθημερινά. Συνεπώς, οι επαγγελματίες εργολάβοι μεσαίου τύπου χρειάζονται τη βέλτιστη απόδοση του σπρέϋ τους!Τα DURA LC εισέρχονται στην αγορά με 9 νέα μοντέλα, μοναδική τεχνολογία ειδικά σχεδιασμένα για εφαρμογές ελαφρού τύπου.

Εξωτερικές Εφαρμογές ΒαφήςΕξωτερικές Εφαρμογές Βαφής

Η VEZOS απέκλεισε τα ηλεκτρονικά μηχανήματα σχεδιάζοντας επαγγελματικό εξοπλισμό βαφής. Οι λόγοι είναι απλοί...όχι στις ακριβές επιδιορθώσεις ηλεκτρονικών πλακετών, όχι στις διακυμάνσεις ρεύματος , όχι στις διακοπές εργασιών.Ιδανικά για εξωτερικές μεσαίου τύπου εργασίες βαφής , τα DURA LC προσφέρουν στους κοινούς εργολάβους ένα airless σπρέϋ βαφής σε compact μέγεθος με χαρακτηριστικά ενός επαγγελματικό HD εργαλείου.

Ανακαινήσεις - Νέες ΚατασκευέςΑνακαινήσεις - Νέες Κατασκευές

Tα DURA LC είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία ψύξης TCS της VEZOS & υδραυλικές αντλίες linear ειδικά σχεδιασμένες για εργασίες σκληρών συνθηκών. Οι ελαιοχρωματιστές μπορούν πλέον να εκτελέσουν μεσαίες εργασίες χωρίς να φοβούνται την χαμηλή απόδοση λειτουργίας του σπρέϋ τους.Τα DURA LC προσφέρουν άντληση με ακρίβεια και υψηλή παραγωγικότητα με την VEZOS υδραυλική,αργής παλινδόμησης αντλία 2”.