image11

Award winning technology!


Γιατι να επιλεξω ενα τριβειο VEZOS

Η εταιρεία VEZOS ξεκίνησε την κατασκευή τριβείων λείανσης τοίχου & οροφής το 2004, προσφέροντας νέες καινοτόμες μεθόδους λείανσης. Με το πέρασμα του χρόνου, το τμήμα παραγωγής τριβείων της VEZOS εξελίχθηκε ραγδαία, διαβεβαιώνοντας την μοναδικότητα,του κάθε προϊόντος και παρέχοντας στην αγορά νέες καινοτόμες λύσεις.

 
 

Best Innovative Product Size 

Το 2007 η εταιρεία VEZOS με το HandySand Auto 150 κέρδισε το διεθνές γαλλικό βραβείο “Best Innovative Product of The Year”. Με την πάροδο του χρόνου, η εταιρεία VEZOS συνέχισε την ανάπτυξη τριβείων λείανσης, προσφέροντας καινοτομίες στους χρήστες τους.

Αυτόματο Σύστημα Προσκόλλησης

Το Αυτόματο Σύστημα Αναρρόφησης (Τεχνολογία ARS), είναι ενεργό σε όλες τις εκδόσεις HandySand, επιτρέποντας στο χρήστη να κατευθύνει το τριβείο κατα την χρήση του χωρίς να σηκώνει το βάρος του.Η αυτόματη βαλβίδα ρύθμισης είναι απαραίτητη για την αναρρόφηση κάθε επιφάνειας. Η καινοτομία ARS της εταιρείας VEZOS επιτρέπει στο τριβείο να προσκολληθεί στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να γίνει η χρήση της εργασίας της λείανσης ακούραστα, γρήγορα και οικονομικά.

Πολλαπλά Ύψη Εργασίας

Η σειρά τριβείων VEZOS έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στον χρήστη πολλαπλές δυνατότητες στησίματος του εργαλείου λείανσης, ενισχύοντας το μήκος του τριβείου μέχρι 7 μ. ύψος εργασίας, χωρίς την χρήση σκαλωσιάς συνδέοντας απλά τις κύριες προεκτάσεις του.