Περιηγηθείτε στις Καινοτομίες VEZOS


hydraulic-paint-sprayers-vezos-compact-dura-lc
Τίποτα δεν είναι αδύνατο για το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας VEZOS. Όταν όλοι οι άλλοι κατασκευαστές airless μηχανημάτων προσφέρουν ηλεκτρονικά μηχανήματα βαφής, η εταιρεία VEZOS εξαφανίζει τα ηλεκτρονικά μηχανήματα συστήνοντάς μας το πρώτο υδραυλικό airless βαφής σε compact μέγεθος . Η υδραυλική λειτουργία του DURA LC με ιπποδύναμη της τάξεως των 1hp, 1.2.hp, 1.5hp & με εξαιρετική παλινδρόμηση του υλικού 2”, διασφαλίζει την μέγιστη παροχή & ανθεκτικότητα υλικού από ένα μικρό airless βαφής.

Δείτε Περισσότερα
hydraulic-line-stripers-vezos
Τα υδραυλικά διαγραμμιστικά μηχανήματα VEZOS διαθέτουν μια σειρά από καινοτομίες , ειδικά σχεδιασμένες για την βιομηχανία της οδοσήμανσης. Από απλές μετατροπές όπως οπίσθιο στήριγμα πιστολιού σε αναδιπλούμενο σασί, κάθισμα διπλής οδήγησης, αυξημένη ορατότητα δρόμου & τεχνολογία ψύξης TCS της VEZOS.Τα διαγραμμιστικά Prostripe της VEZOS καλύπτονται με το σχέδιο εγγύησης του κατασκευαστή εξασφαλίζοντας μέγιστη ακρίβεια,αντοχή & διάρκεια λειτουργίας.


Δείτε Περισσότερα

 

Η λείανση γυψοσανίδων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, καθώς η σειρά Handysand Combo της VEZOS διαθέτει σύστημα προσκόλλησης ARS επιτρέποντας στον χειριστή να τρίβει τοίχους και οροφές χωρίς να σηκώνει το βάρος του τριβείου.Τα τριβεία οροφής & τοίχου Handysand διαθέτουν μεγάλη και σταθερή πορεία στην βιομηχανία της λείανσης καθώς πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές του 2000. Σήμερα, η σειρά Handysand προσφέρει νέες καινοτομίες όπως, εξαιρετικό ύψος εργασίας των 7 μέτρων, πολλαπλά μεγέθη τριβείου, σύστημα προσκόλλησης ARS.

Δείτε Περισσότερα
drywall-sanders-vezos
Μεταμορφώστε την επιχείρησή σας, μεταμορφώστε το airless σας, αυξήστε το κέρδος σας. Η αποκλειστική εφεύρεση της VEZOS επιτρέπει στους οικιακούς και εμπορικούς ελαιοχρωματιστές να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους. Το κιτ διαγράμμισης R-LinePack μπορεί να συνδεθεί με όλα τα μηχανήματα airless της VEZOS χωρίς την χρήση εργαλείων μετατρέποντας το airless βαφής σε διαγραμμιστικό μηχάνημα σε μόλις λίγα λεπτά.
Διαγραμμίστε χώρους στάθμευσης, σχολεία κ.α


Δείτε Περισσότερα
transform-line-striping-kit-vezos-innovation

 

 

vezos-airless-machines

Ξεχάστε τα ηλεκτρονικά … δοκιμάστε τα υδραυλικά!


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Εδώ και δεκαετίες μας γνωρίζετε και μας εμπιστεύεστε. Ήμασταν παρόντες στα μεγάλα έργα που αναλάβατε, στις δύσκολες εργασίες και στους πιο απαιτητικούς πελάτες σας. Η ειδικότητα μας είναι η σχεδίαση και η κατασκευή υδραυλικών airless μηχανημάτων για κάθε είδους ανάγκη. Τώρα που οι καιροί δυσκόλεψαν, ποιόν θα εμπιστευτείτε για την αγορά ενός επαγγελματικού μηχανήματος? Ελάτε να βρούμε το σωστό εργαλείο, στην σωστή τιμή ανάμεσα στα 110 airless μοντέλα της VEZOS group.

 

 

 

line-marking-vezos

Χειροκίνητα | Αυτοκινούμενα | Οχήματα ROADMASTER


Γιατι να επιλεξω ενα VEZOS διαγραμμιστικο μηχανημα

Από διαγράμμιση πεζοδρομίων μέχρι αυτοκινητοδρόμων, η εταιρεία VEZOS καλύπτει όλο το εύρος εργασιών διαγράμμισης ανεξαρτήτως μεγέθους.Επιλέξτε ανάμεσα σε χειροκίνητα ή αυτοκινούμενα διαγραμμιστικά μηχανήματα ιδανικά για τοπικές οδούς, θέσεις πάρκινγκ, διασταυρώσεις κ.α ή μπορείτε να περιηγηθείτε στην σειρά RoadMaster που αφορά συστήματα διαγράμμισης μεγάλων οχημάτων. 

 
 

Κάθισμα Διπλής Οδήγησης 

Συνδέστε το κάθισμα διπλής οδήγησης Flipdrive με όλα τα αυτοκινούμενα μοντέλα χωρίς την χρήση εργαλείων εύκολα και γρήγορα.Επιλέξτε καθιστή ή όρθια στάση και κερδίστε την πανοραμική οπτική του δρόμου για την απαιτούμενη εργασία σας. Εκμεταλλευτείτε επίσης, τον κρυφό αποθηκευτικό χώρο του Flipdrive για την τοποθέτηση των εργαλείων σας.

Αναδιπλούμενο Σασί

Η VEZOS καινοτομεί προσφέροντας στους εργολάβους λύσεις για τα καθημερινά τους προβλήματα. Όλα τα υδραυλικά PROSTRIPE διαγραμμιστικά έχουν αναδιπλούμενο σασί διευκολύνοντας έτσι την μεταφορά και την αποθήκευσή τους. Τα διαγραμμιστικά VEZOS χωράνε σε όλα τα μικρά κοινού τύπου φορτηγάκια, αναδιπλώνοντας απλά το σασί. Η VEZOS τα σκέφτηκε όλα.ΧΩΡΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ!

Εφαρμογές Διαγράμμισης

Τα διαγραμμιστικά συστήματα VEZOS προσφέρουν υψηλή παραγωγικότητα και ακριβής άντληση καθόλη την διάρκεια της εργασίας. Η σειρά διαγραμμιστών συστημάτων της VEZOS καλύπτει μεγάλη ποικιλία εφαρμογών διαγράμμισης όπως τοπικές οδοί, θέσεις πάρκινγκ, διασταυρώσεις, γήπεδα κ.α