Περιηγηθείτε στις Καινοτομίες VEZOS


hydraulic-paint-sprayers-vezos-compact-dura-lc
Τίποτα δεν είναι αδύνατο για το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας VEZOS. Όταν όλοι οι άλλοι κατασκευαστές airless μηχανημάτων προσφέρουν ηλεκτρονικά μηχανήματα βαφής, η εταιρεία VEZOS εξαφανίζει τα ηλεκτρονικά μηχανήματα συστήνοντάς μας το πρώτο υδραυλικό airless βαφής σε compact μέγεθος . Η υδραυλική λειτουργία του DURA LC με ιπποδύναμη της τάξεως των 1hp, 1.2.hp, 1.5hp & με εξαιρετική παλινδρόμηση του υλικού 2”, διασφαλίζει την μέγιστη παροχή & ανθεκτικότητα υλικού από ένα μικρό airless βαφής.

Δείτε Περισσότερα
hydraulic-line-stripers-vezos
Τα υδραυλικά διαγραμμιστικά μηχανήματα VEZOS διαθέτουν μια σειρά από καινοτομίες , ειδικά σχεδιασμένες για την βιομηχανία της οδοσήμανσης. Από απλές μετατροπές όπως οπίσθιο στήριγμα πιστολιού σε αναδιπλούμενο σασί, κάθισμα διπλής οδήγησης, αυξημένη ορατότητα δρόμου & τεχνολογία ψύξης TCS της VEZOS.Τα διαγραμμιστικά Prostripe της VEZOS καλύπτονται με το σχέδιο εγγύησης του κατασκευαστή εξασφαλίζοντας μέγιστη ακρίβεια,αντοχή & διάρκεια λειτουργίας.


Δείτε Περισσότερα

 

Η λείανση γυψοσανίδων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, καθώς η σειρά Handysand Combo της VEZOS διαθέτει σύστημα προσκόλλησης ARS επιτρέποντας στον χειριστή να τρίβει τοίχους και οροφές χωρίς να σηκώνει το βάρος του τριβείου.Τα τριβεία οροφής & τοίχου Handysand διαθέτουν μεγάλη και σταθερή πορεία στην βιομηχανία της λείανσης καθώς πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές του 2000. Σήμερα, η σειρά Handysand προσφέρει νέες καινοτομίες όπως, εξαιρετικό ύψος εργασίας των 7 μέτρων, πολλαπλά μεγέθη τριβείου, σύστημα προσκόλλησης ARS.

Δείτε Περισσότερα
drywall-sanders-vezos
Μεταμορφώστε την επιχείρησή σας, μεταμορφώστε το airless σας, αυξήστε το κέρδος σας. Η αποκλειστική εφεύρεση της VEZOS επιτρέπει στους οικιακούς και εμπορικούς ελαιοχρωματιστές να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους. Το κιτ διαγράμμισης R-LinePack μπορεί να συνδεθεί με όλα τα μηχανήματα airless της VEZOS χωρίς την χρήση εργαλείων μετατρέποντας το airless βαφής σε διαγραμμιστικό μηχάνημα σε μόλις λίγα λεπτά.
Διαγραμμίστε χώρους στάθμευσης, σχολεία κ.α


Δείτε Περισσότερα
transform-line-striping-kit-vezos-innovation

 

 

vezos-airless-machines

Ξεχάστε τα ηλεκτρονικά … δοκιμάστε τα υδραυλικά!


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Εδώ και δεκαετίες μας γνωρίζετε και μας εμπιστεύεστε. Ήμασταν παρόντες στα μεγάλα έργα που αναλάβατε, στις δύσκολες εργασίες και στους πιο απαιτητικούς πελάτες σας. Η ειδικότητα μας είναι η σχεδίαση και η κατασκευή υδραυλικών airless μηχανημάτων για κάθε είδους ανάγκη. Τώρα που οι καιροί δυσκόλεψαν, ποιόν θα εμπιστευτείτε για την αγορά ενός επαγγελματικού μηχανήματος? Ελάτε να βρούμε το σωστό εργαλείο, στην σωστή τιμή ανάμεσα στα 110 airless μοντέλα της VEZOS group.

 

 

vezos contractor equipment

 

Dura LC Υδραυλικό Airless Σπρέϋ Βαφής Ηλεκτρικό

Γιατί επιλέγουμε υδραυλικά?

vezos-contractor-logo

 

Τα υδραυλικά airless μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για εφαρμογές βαρέως τύπου.

Γενικά τα υδραυλικά airless σπρέϋ απευθύνονται σε μεγάλους ελαιοχρωματιστές που δουλεύουν με σκληρά υλικά κάτω από υψηλές πιέσεις λειτουργίας.

Αυτό σημαίνει ότι οι μεγαλοεργολάβοι έχουν στην κατοχή τους ένα υδραυλικό airless σπρέϋ ιδανικό για σκληρές συνθήκες εργασίας,

αφήνοντας τους υπόλοιπους ελαιοχρωματιστές της αγοράς να χειριστούν ηλεκτρονικά σπρέϋ

που συχνά προκαλούν δυσλειτουργίες και οι επιδιορθώσεις τους είναι υψηλού κόστους! 

 
 heavy duty airless paint sprayer vezos
 industry's 1st hydraulic 1hp airless paint sprayer - vezos

 

Η VEZOS θεωρεί ότι όλοι οι ελαιοχρωματιστές ανεξαρτήτου μεγέθους πρέπει να λαμβάνουν την ίδια μεταχείριση όταν πρόκειται να επενδύσουν σε έναν εξοπλισμό της επιχείρησή τους.

Για αυτό το λόγο, το σχεδιαστικό τμήμα της Vezos κατόρθωσε να δημιουργήσει μια επαγγελματική λύση για τους ελαιοχρωματιστές, το airless σπρέϋ βαφής DURA LC.

Το DURA LC είναι το πρώτο υδραυλικό 1hp airless σπρέϋ βαφής επαγγελματικού εξοπλισμού, συσκευασμένο σε ένα compact πακέτο.

Ένα airless σπρέϋ ειδικά σχεδιασμένα για σας, όπως πρέπει!

 

 

Επιστροφή στην κύρια κατηγορία