Περιηγηθείτε στις Καινοτομίες VEZOS


hydraulic-paint-sprayers-vezos-compact-dura-lc
Τίποτα δεν είναι αδύνατο για το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας VEZOS. Όταν όλοι οι άλλοι κατασκευαστές airless μηχανημάτων προσφέρουν ηλεκτρονικά μηχανήματα βαφής, η εταιρεία VEZOS εξαφανίζει τα ηλεκτρονικά μηχανήματα συστήνοντάς μας το πρώτο υδραυλικό airless βαφής σε compact μέγεθος . Η υδραυλική λειτουργία του DURA LC με ιπποδύναμη της τάξεως των 1hp, 1.2.hp, 1.5hp & με εξαιρετική παλινδρόμηση του υλικού 2”, διασφαλίζει την μέγιστη παροχή & ανθεκτικότητα υλικού από ένα μικρό airless βαφής.

Δείτε Περισσότερα
hydraulic-line-stripers-vezos
Τα υδραυλικά διαγραμμιστικά μηχανήματα VEZOS διαθέτουν μια σειρά από καινοτομίες , ειδικά σχεδιασμένες για την βιομηχανία της οδοσήμανσης. Από απλές μετατροπές όπως οπίσθιο στήριγμα πιστολιού σε αναδιπλούμενο σασί, κάθισμα διπλής οδήγησης, αυξημένη ορατότητα δρόμου & τεχνολογία ψύξης TCS της VEZOS.Τα διαγραμμιστικά Prostripe της VEZOS καλύπτονται με το σχέδιο εγγύησης του κατασκευαστή εξασφαλίζοντας μέγιστη ακρίβεια,αντοχή & διάρκεια λειτουργίας.


Δείτε Περισσότερα

 

Η λείανση γυψοσανίδων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, καθώς η σειρά Handysand Combo της VEZOS διαθέτει σύστημα προσκόλλησης ARS επιτρέποντας στον χειριστή να τρίβει τοίχους και οροφές χωρίς να σηκώνει το βάρος του τριβείου.Τα τριβεία οροφής & τοίχου Handysand διαθέτουν μεγάλη και σταθερή πορεία στην βιομηχανία της λείανσης καθώς πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές του 2000. Σήμερα, η σειρά Handysand προσφέρει νέες καινοτομίες όπως, εξαιρετικό ύψος εργασίας των 7 μέτρων, πολλαπλά μεγέθη τριβείου, σύστημα προσκόλλησης ARS.

Δείτε Περισσότερα
drywall-sanders-vezos
Μεταμορφώστε την επιχείρησή σας, μεταμορφώστε το airless σας, αυξήστε το κέρδος σας. Η αποκλειστική εφεύρεση της VEZOS επιτρέπει στους οικιακούς και εμπορικούς ελαιοχρωματιστές να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους. Το κιτ διαγράμμισης R-LinePack μπορεί να συνδεθεί με όλα τα μηχανήματα airless της VEZOS χωρίς την χρήση εργαλείων μετατρέποντας το airless βαφής σε διαγραμμιστικό μηχάνημα σε μόλις λίγα λεπτά.
Διαγραμμίστε χώρους στάθμευσης, σχολεία κ.α


Δείτε Περισσότερα
transform-line-striping-kit-vezos-innovation

 

 

vezos-airless-machines

Ξεχάστε τα ηλεκτρονικά … δοκιμάστε τα υδραυλικά!


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Εδώ και δεκαετίες μας γνωρίζετε και μας εμπιστεύεστε. Ήμασταν παρόντες στα μεγάλα έργα που αναλάβατε, στις δύσκολες εργασίες και στους πιο απαιτητικούς πελάτες σας. Η ειδικότητα μας είναι η σχεδίαση και η κατασκευή υδραυλικών airless μηχανημάτων για κάθε είδους ανάγκη. Τώρα που οι καιροί δυσκόλεψαν, ποιόν θα εμπιστευτείτε για την αγορά ενός επαγγελματικού μηχανήματος? Ελάτε να βρούμε το σωστό εργαλείο, στην σωστή τιμή ανάμεσα στα 110 airless μοντέλα της VEZOS group.

 

 

HS Combo Transformable Drywall Sander

                                                                         transform logo vezos

                                                                                                    VEZOS ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Εξαιρετικά Μεγάλο Ύψος Εργασίας

handysand-drywall-sanders-vezos                                             τριβεια vezos 7 μέτρα

 

Μετατρέψτε το τριβείο σας με τις κύριες προεκτάσεις της VEZOS και κερδίστε εώς και 7 μέτρα ύψος εργασίας!

Πως λειτουργεί?

Τα τριβεία Handysand της VEZOS καινοτομούν στην βιομηχανία της λείανσης από το 2004, προσφέροντας στους εργολάβους νέες τεχνολογίες και λύσεις, κάνοντας πιο εύκολη και γρήγορη την εργασία τους.

Η τεχνολογία αναρρόφησης της VEZOS κάνει το τριβείο να προσκολλάται στην επιφάνεια επιτρέποντας στον χρήστη να οδηγεί το τριβείο χωρίς να σηκώνει το βάρος του. Η τεχνολογία ARS

αυτόματα ρυθμίζει την δύναμη αναρρόφησης ανάλογα με τη επιφάνεια τοίχου η οροφής παρέχοντας την απαραίτητη αναρρόφηση κάθε φορά.

Εφόσον λύσαμε λοιπόν το σημαντικό θέμα του βάρους του μηχανήματος που απασχολεί κάθε εργολάβο, το επόμενο βήμα είναι η λείανση σε εξαιρετικά ύψη εργασία χωρίς την χρήση σκαλωσίας.

μπορεί να επιτευχθεί με τις κύριες και τηλεσκοπικές προεκτάσεις της VEZOS. Η χρήση εργαλείων δεν είναι απαραίτητη για την σύνδεση προεκτάσεων, απλά βιδώστε το παξιμάδι σε κάθε προέκταση με το χέρι σας και προσαρμόστε το ύψος του εργαλείου που επιθυμείτε.

Μετατρέψτε το τριβείο σας από κοντόλαιμο 97 εκατοστών σε 7 μέτρα ύψος εργασίας αποφεύγοντας τις χρονοκαθυστερήσεις της σκαλωσιάς.

 

Μετατροπή: Κοντόλαιμο τριβείο τοίχου & οροφής                              

τριβεία τοίχου και οροφής- vezos κατασκευή

 transform logo vezos

 

Μετατροπή: Υψηλού μήκους τριβείο τοίχου & οροφής                              

τριβεία τοίχου και οροφής vezos κατασκευή

 

Μετατροπή: Υψηλού μήκους τριβείο τοίχου & οροφής - 4 μέτρα ύψος

 professional drywall sanders vezos construction

 

Μετατροπή: Τριβείο τοίχου & οροφής - εξαιρετικά μεγάλο ύψος εργασίας!

τριβεία handysand - vezos