Περιηγηθείτε στις Καινοτομίες VEZOS


hydraulic-paint-sprayers-vezos-compact-dura-lc
Τίποτα δεν είναι αδύνατο για το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας VEZOS. Όταν όλοι οι άλλοι κατασκευαστές airless μηχανημάτων προσφέρουν ηλεκτρονικά μηχανήματα βαφής, η εταιρεία VEZOS εξαφανίζει τα ηλεκτρονικά μηχανήματα συστήνοντάς μας το πρώτο υδραυλικό airless βαφής σε compact μέγεθος . Η υδραυλική λειτουργία του DURA LC με ιπποδύναμη της τάξεως των 1hp, 1.2.hp, 1.5hp & με εξαιρετική παλινδρόμηση του υλικού 2”, διασφαλίζει την μέγιστη παροχή & ανθεκτικότητα υλικού από ένα μικρό airless βαφής.

Δείτε Περισσότερα
hydraulic-line-stripers-vezos
Τα υδραυλικά διαγραμμιστικά μηχανήματα VEZOS διαθέτουν μια σειρά από καινοτομίες , ειδικά σχεδιασμένες για την βιομηχανία της οδοσήμανσης. Από απλές μετατροπές όπως οπίσθιο στήριγμα πιστολιού σε αναδιπλούμενο σασί, κάθισμα διπλής οδήγησης, αυξημένη ορατότητα δρόμου & τεχνολογία ψύξης TCS της VEZOS.Τα διαγραμμιστικά Prostripe της VEZOS καλύπτονται με το σχέδιο εγγύησης του κατασκευαστή εξασφαλίζοντας μέγιστη ακρίβεια,αντοχή & διάρκεια λειτουργίας.


Δείτε Περισσότερα

 

Η λείανση γυψοσανίδων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, καθώς η σειρά Handysand Combo της VEZOS διαθέτει σύστημα προσκόλλησης ARS επιτρέποντας στον χειριστή να τρίβει τοίχους και οροφές χωρίς να σηκώνει το βάρος του τριβείου.Τα τριβεία οροφής & τοίχου Handysand διαθέτουν μεγάλη και σταθερή πορεία στην βιομηχανία της λείανσης καθώς πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές του 2000. Σήμερα, η σειρά Handysand προσφέρει νέες καινοτομίες όπως, εξαιρετικό ύψος εργασίας των 7 μέτρων, πολλαπλά μεγέθη τριβείου, σύστημα προσκόλλησης ARS.

Δείτε Περισσότερα
drywall-sanders-vezos
Μεταμορφώστε την επιχείρησή σας, μεταμορφώστε το airless σας, αυξήστε το κέρδος σας. Η αποκλειστική εφεύρεση της VEZOS επιτρέπει στους οικιακούς και εμπορικούς ελαιοχρωματιστές να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους. Το κιτ διαγράμμισης R-LinePack μπορεί να συνδεθεί με όλα τα μηχανήματα airless της VEZOS χωρίς την χρήση εργαλείων μετατρέποντας το airless βαφής σε διαγραμμιστικό μηχάνημα σε μόλις λίγα λεπτά.
Διαγραμμίστε χώρους στάθμευσης, σχολεία κ.α


Δείτε Περισσότερα
transform-line-striping-kit-vezos-innovation

 

 

vezos-airless-machines

Ξεχάστε τα ηλεκτρονικά … δοκιμάστε τα υδραυλικά!


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Εδώ και δεκαετίες μας γνωρίζετε και μας εμπιστεύεστε. Ήμασταν παρόντες στα μεγάλα έργα που αναλάβατε, στις δύσκολες εργασίες και στους πιο απαιτητικούς πελάτες σας. Η ειδικότητα μας είναι η σχεδίαση και η κατασκευή υδραυλικών airless μηχανημάτων για κάθε είδους ανάγκη. Τώρα που οι καιροί δυσκόλεψαν, ποιόν θα εμπιστευτείτε για την αγορά ενός επαγγελματικού μηχανήματος? Ελάτε να βρούμε το σωστό εργαλείο, στην σωστή τιμή ανάμεσα στα 110 airless μοντέλα της VEZOS group.

 

 

Επιλέξτε το σωστό υδραυλικό μηχάνημα βαφής Airless για την εργασία σας

Επείδη τα υδραυλικά είναι δύναμη, η νέα σειρά airless βαφής Dura της εταιρείας VEZOS αποτελεί λύση για κάθε εργολάβο.

Η σειρά airless βαφής DURA σχεδιάστηκε για εργολάβους που αναλαμβάνουν εργασίες στόκου και βαφής μεσαίου μεγέθους, προσφέροντας αξιοπιστία και παραγωγικότητα.

Τα DURA spray λειτουργούν με τη VEZOS - Μαύρη Σειρά Αντλιών - μία υδραυλική αργής παλινδρόμησης αντλία, με αποδεδειγμένη υπεροχή, μειώνοντας τα κοινά προβλήματα των ηλεκτρικών airless που δημιουργούν συχνά ηλεκτρονικά σφάλματα με αποτέλεσμα διακοπής της λειτουργίας της αντλίας εν ώρα εργασίας.

Οι DURA Αντλίες Στόκου, είναι ιδανικές για εργολάβους που αναλαμβάνουν εσωτερικές & εξωτερικές εργασίες σε καθημερινό επίπεδο.

 

DURA-6 STANDARD Μηχανήματα Airless Βαφής & Στόκου

 

airless-bafis-dura-6standard

Κωδικός Προϊόντος

  24.1105010 

Μεγ. Πίεση Λειτουργίας

  230 bar/3300 psi

Μεγ. Παροχή Υλικού

  5.9 lit/min

Ισχύς

  3 hp

Μοτέρ

  230 volt electric

Αντλία

  Hard chromed

Σκελετός

  Heavy duty

Υδραυλικό Ντεπόζιτο

  5 liters

Βάρος

  86 kg

Διαστάσεις

  65*61*74.5cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το airless βαφής DURA-6 Standard, είναι η κατάλληλη επιλογή εργολάβων που αναλαμβάνουν μεσαίου μεγέθους εργασίες.

Η σειρά DURA είναι η πρώτη γκάμα υδραυλικών μηχανημάτων βαφής & στόκου, σχεδιασμένη για εργολάβους που ζητούν κάτι παραπάνω από ένα ηλεκτρικό spray βαφής. Τέρμα στα προβλήματα που προκαλούν τα airless με ηλεκτρονικές πλακέτες, όπως ακριβά service, μη επαρκή πίεση λειτουργίας και προβλήματα διακύμανσης ρεύματος στην οικοδομή.

Το DURA-6 standard, είναι κατάλληλο για ψεκασμό υλικών σε εσωτερικές & εξωτερικές επιφάνειες, με υψηλή παραγωγικότητα και όλα τα χαρακτηριστικά που αρμόζουν σε μία αντλία που εργάζεται στο δύσκολο χώρο της οικοδομής.

 

DURA-8 STANDARD Μηχανήματα  Airless Βαφής & Στόκου

 

airless-bafis-dura8-standard-vezos

Κωδικός Προϊόντος

  24.1105014 

Μεγ. Πίεση Λειτουργίας

  230 bar/3300 psi

Μεγ. Παροχή Υλικού

  7.5 lit/min

Ισχύς

  4 hp

Μοτέρ

  230 volt electric

Αντλία

  Hard chromed

Σκελετός

  Heavy duty

Υδραυλικό Ντεπόζιτο

  5 liters

Βάρος

  92 kg

Διαστάσεις

  72.5*61*74.5cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To airless βαφής DURA-8 Standard με ισχυρό ηλεκτροκινητήρα 4 hp δίνει τη δυνατότητα σε ελαιοχρωματιστές να ψεκάσουν και τα πιο δύσκολα υλικά.

Η σχέση τιμής και ποιότητας στο DURA-8, είναι ασύγκριτη. 

Υδραυλική αντλία αργής παλινδρόμησης, πλήρως χρωμιομένη, με φαρδιές υποδοχές και τη δυνατότητα πολλαπλών χειριστών, το DURA-8, προσφέρει τη καλύτερη σχέση δύναμης / παροχής στην αγορά.

Επιλέξτε μεταξύ της απευθείας άντλησης ή του κιτ σωλήνα αναρρόφησης αναλόγως τη χρήση και τις ανάγκες της οικοδομής.

 

 

Υλικό:

 

*/Ετικέτες: μηχανήματα βαφής airless, airless βαφής, vezos airless, μηχανήματα βαφής και στόκου, υδραυλικά μηχανήματα βαφής, υδραυλικά μηχανήματα airless, μηχανήματα airless βαφής, επαγγελματικά μηχανήματα airless.